Gastenboek

Hella Delsine uit Nuenen heeft geschreven:

Saskia heeft onze hond Skip geschilderd. Echt zo mooi geworden. Levensecht ! En zo snel op alles gereageerd. Dat is zo fijn ! Echt een aanrader, ik ben fan !!! Bedankt Saskia 🍀


René Vriens uit Bergen op Zoom heeft geschreven:

Saskia heeft een portret gemaakt van mijn dochter Marieke en haar aanstaande man Jaron. Werkelijk schitterend! Zo gelijkend! In één woord: Prachtig! Bedankt Saskia! We zijn er allemaal erg blij mee👍


Monique uit Halsteren heeft geschreven:

Saskia heeft een héél mooi portret gemaakt van onze Toyah een zwarte Schnauzer, geweldig, een aanrader. Kreeg een goed advies over de lijsten etc. Nogmaals super bedankt!!


Ilse uit BoZ heeft geschreven:

Onlangs door Saskia een portret laten schilderen van onze twee dochters. Het is écht prachtig geworden. We zijn er zo blij mee en hebben het een mooie plek gegeven. Saskia hielp ons de geschikte foto’s te vinden die zij als basis kon gebruiken. Daarna kon zij aan de slag. Het was boven verwachting snel gereed. We hebben er al veel positieve reacties op gekregen. Men is verrast dat dit echt geschilderd is (en dus geen bewerkte foto), zo levensecht is het! Het contact verloopt heel prettig en snel. Saskia, superbedankt voor dit prachtige werk!


Nieke Cleeren uit Hoogerheide heeft geschreven:

Saskia heeft ons mopshondje Mona getekend en het is helemaal Mona. Zo mooi en levensecht, die gaat een mooie plek krijgen in onze woonkamer. Echt een aanrader om zo'n mooie tekening te laten maken door haar. Heel erg bedankt, ben er zo blij mee!!


Ben Fisser uit Roosendaal heeft geschreven:

Kippenvel, is het beste woord om te beschrijven wat het resultaat van deze kunstenares met je doet.


Frank Govers uit Bergen op zoom heeft geschreven:

Ik heb tijdje geleden de tekening van Freddy Mercury gekocht. Ik kreeg ook een mooi kaartje erbij met het verhaal waardoor Saskia geïnspireerd was tot het maken van deze tekening. Prachtig, Freddy heeft bij mij een mooi rustplaatje naast zijn laatste CD , Made in heaven!!


Jos Brouwers uit Bergen op Zoom heeft geschreven:

Saskia heeft voor mij mijn 2 lieve katten geschilderd Gizmo en Pietske, het is zo levensecht dat hun karakters er dan ook uitspringen ik ben er heel blij mee en heb ze een mooie plek gegeven in mijn woonkamer. Wat een aanwinst. Ik wens iedereen zo een mooi portret van zijn /haar huisdier toe.


Johanna van Kerkhof uit Terheijden heeft geschreven:

Wij hebben door Saskia Sam laten tekenen. Sam onze hond is in januari overleden, nu hebben we een prachtige herinnering waar we heel blij mee zijn. Het is levensecht wat een talent daar mag je zo trots op zijn. Niet twijfelen, laat een tekening maken door Saskia het is succes verzekerd, wij zijn super blij. Bedankt


Judith Nollet uit Bergen op Zoom heeft geschreven:

Ik ben zo blij met het werk van Saskia. Mijn paard en hond heeft ze zo treffend vastgelegd. Ze zijn het gewoon! Wat een talent heeft ze. Contact verliep ook fijn en vlot. Echt een aanrader om zo iets moois en persoonlijks in huis te krijgen.


Rietje Bus uit Bergen op Zoom heeft geschreven:

Saskia heeft voor ons een prachtig portret geschilderd in de sfeer van de vastenavend, zo treffend, zo echt wij, elke dag kijken we er met veel plezier naar en verwonderen ons over haar kunnen. Ook hebben we een wasschilderijtje van Saskia, wat aan geeft hoe veelzijdig ze is, de kleuren zijn prachtig. Ik volg haar in wat zij nu voor anderen doet en vind 't allemaal even mooi.